Loading...

Image Alt

Qui som

Creada l’any 2007, laudiovisual prod. és una productora espanyola independent amb base a Barcelona i Badajoz. Durant els seus primers anys s’ha dedicat a la realització de contingut audiovisual com a vídeos publicitaris, institucionals, videoclips, etc. L’any 2012, Patricia Sánchez Mora  comença a promoure el treball de directores i directors emergents amb projectes innovadors i de qualitat.

Les pel·lícules produïdes per laudiovisual prod. han rebut premis nacionals i internacionals com Fiver, Canal +, Enmut, Fascurt, Piélagos, Jumping Frames Hong kong, 60SIFF Islamabad, Inshadow Lisboa, etc… També han estat seleccionats en festivals com Busan International Film Festival Korea o Interfilm Berlín entre centenars d’altres.

A l’agost de 2016 estrena el seu primer llargmetratge documental “El Festival de la mentida”, premiat al Doc in Progress de Visions du Reel. “Mot de passe : Fajara” forma part de la secció Oficial Internacional en competició de la 60è International Festival for Documentary and Animated Film Dok Leipzig. L’any 2019 s’estrena en el D’A Film Fest el seu primer llargmetratge experimental de ficció “Els camps magnètics” i en 2020 s’estrena el seu segon llargmetratge de ficció en el qual és productora associada: “Occident”.

Forma part de l’organització i programació del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, des del 2006, on dirigeix la secció l’Alternativa Professionals.

Com a productora local, ha acollit produccions com el de la sèrie de televisió “My life is circus” d’HBO el Brasil y el documental “Gat Barbieri” del Gat Productions Nova York, durant els seus rodatges a Espanya i França.

Les tasques de producció executiva i gestora cultural van a vegades més enllà del cinema i actualment desenvolupa també el projecte de fotografia participativa per a gent sense llar “Reflexa’T. La ciutat mirada pels invisibles”.

CONTACTE

+34 659 81 55 23
produccion@novenanube.es

08001 Barcelona
C. Reina Amalia

06010 Badajoz
C. Vicente Delgado Algaba, 23 Bajos